WRAPPING

Wrapping is een Engels woord dat we hebben overgenomen. Letterlijk betekent het verpakking. Dit is ook wat er met uw auto gebeurt. Hij is letterlijk aan het verpakken met een soort film.

Personaliseer uw wagen

Personaliseer uw auto en laat uw creativiteit de vrije loop. U kunt ervoor kiezen om uw auto volledig in te wrappen. Dit wordt een full car body wrapgenoemd met een moeilijk woord. Dit betekent dat u de kleur van uw originele auto volledig verandert in een andere kleur. U heeft bijvoorbeeld een witte BMW M2 en u wilt deze in blauw hebben. Dus dat is helemaal geen probleem. Dit geldt ook voor bedrijven die een auto of bestelwagen volledig willen veranderen en deze als advertentietool willen gebruiken. Het wrappen van een auto met uw logo en bedrijfskleuren kan veel aandacht krijgen.

VTB PRO - Wrap

Bescherm uw auto

Naast het esthetische aspect biedt de wrapping nog andere voordelen. Het beschermt je auto tegen kleurveranderingen door zonnestralen, daarnaast geeft het extra bescherming tegen krassen. Naast het volledig wrappen van de auto is er ook de mogelijkheid om uw auto gedeeltelijk in te wrappen. Ook hier kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. De meest populaire onderdelen die afzonderlijk worden gewrapt zijn: het dak, de spiegels, de omtrek van de ramen (chrome delete), onderlichaam, autogrill

VTB PRO - Wrap

Er is nog een belangrijk verschil dat u in overweging moet nemen voordat u een beslissing kunt nemen. U kunt ervoor kiezen om uw auto volledig in 1 kleur te laten wrappen of uw eigen ontwerp te ontwikkelen. Als u specifiek weet wat u wilt wijzigen, kunnen we de volgende stappen al uitvoeren. Je vertelt ons welke auto je hebt, je geeft duidelijk aan met welke folie hij gewrapt moet worden en dan kunnen we een afspraak maken. Mocht je toch nog inspiratie nodig hebben, dan kun je bij ons in de werkplaats de vele verschillende catalogi bekijken. We bekijken dan samen de mogelijke opties en kiezen samen de beste ontwerpen.

Prijs

Voor prijzen verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Het kan op elke mogelijke manier worden gedaan. Per telefoon, e-mail, sociale media, whatsapp en Viber. Uiteraard is het mogelijk om bij ons langs te komen in de garage. Het professionele team van VTB kijkt er erg naar uit om met u samen te werken om uw auto om te vormen tot een geheel nieuw concept.

VTB PRO - Wrap

 

 

Boek online

Bij VTB PRO is ons belangrijkste doel om onze klanten tevreden te stellen. Daarom hebben we een online reserveringstool gemaakt. Waar u gemakkelijk de prijs van uw autoservice kunt achterhalen en uw afspraak online kunt boeken in 5 klikken. Probeer het nu.

Boek online

Ontdek de prijs