CHROME DELETE

  • Home
  • CHROME DELETE

Eliminación de Chrome, se está perdiendo o se hace algo adicional. Un aspecto extra óptico, agresivo y moderno.

Eliminación de Chrome, la letra cambiada indica que se eliminan las funciones de Chrome que se activan en el salario. Hierbij gaan we heel ruim. Van de allerkleinste chrome Detail tot het verwijderen van alle bestaande chrome onderdelen.

¿Pero qué hombres bedoelt encontraron eliminados de verwijderen? Es un tacón simple. Envolvemos el cromo con una envoltura negra. La hierba más popular es la envoltura negra parpadeante, pero también se puede utilizar en la versión mate. De keuze ligt bij de klant.

Las opciones más populares para eliminar cromo son: parrilla de salario, omlijsting van de ramen, deurklinken, bagagedragers, uitlaatkleppen, logo’s, verschillende sierlijsten op de salario. Maar deze lijst is oneinidg aangezien dit gepaard gaat met de wensen van elke klant.

¿Cómo eliminar Chrome para eliminar kiezen? Het verwijderen van de chrome onderdelen, geeft de salarios een nueva y agressieve look. Bij vele consessiehouders kunt u dit kiezen as extra optie op de salario. En dit kost dan het drievoud in de meeste gevallen. Dit liijkt een kleine verandering, maar op het einde zien de klanten een reuze verandering op de salario y dit steeds in de positieve zien.

Bij VTB Pro voeren we elke opdracht met de meeste preciezie uit. Ons doel is om steeds een service van 100 porcent aan de klant te Leveren. Igual que el klant bespreken we de verschillende mogelijkheden en verband met een chrome eliminar. We leggen dan uit welke onderdelen mogelijk zijn y welke niet. Een advies op maat geeft de klant meer duidelijkheid in verband met de verschillende mogelijkheden.

El precio de una eliminación de Chrome es gratuito. U kunt ervoor kiezen om van enkele bepaalde onderdelen, zoals de omlijsting van de ruiten of de logo’s, of te kiezen voor een pack. Om een ​​offerte te krijgen, vragen we steeds om enkele foto’s van de Wagen naar on te sturen. Esto se puede hacer de manera versátil, a través de correo electrónico, redes sociales, Whatsapp,… Otra opción es cumplir con el salario hasta ahora. Dit kan zonder afspraak, maar gelieve steeds op voorhand iets te laten weten. Dan kunnen we u vertellen of er een verantwoordlijke ter plekke is om samen met u een offerte op te maken.

Zodra alles duidelijk gesteld is, kunnen we een afspraak plannen om je Wagen nog meer JOUW Wagen te maken.