GETINTE KOPLAMPEN

  • Home
  • GETINTE KOPLAMPEN

Het uiterlijk van voertuigen verbeteren is altijd al van groot belang geweest voor de mensheid. Het is de menselijke natuur om anders te willen zijn en op te vallen in de verschillende stijlen die je wilt. Het kleuren van de achterlichten is een zeer populaire auto-modificatie van deze tijd.

Getinte achterlichten worden elke dag populairder. Autoliefhebbers merken elk klein detail op als het om auto’s gaat. Ze besloten dat het kleuren of donkerder maken van het uiterlijk van bepaalde aspecten van een voertuig, ook wel bekend als “smoking”, het veranderde uiterlijk van een voertuig echt verbetert.

Gepersonaliseerde koplampen en getinte achterlichten. VTB PRO onderscheidt uw voertuig van de massa. Het zorgt ervoor dat het er glad uitziet en geeft het de finishing touch die het nodig heeft om er geweldig uit te zien. Daarom bieden we hier bij VTB PRO achterlicht- en koplampoplossingen op maat. We kunnen u ook helpen uw huidige voertuigtint af te stemmen op uw getinte koplampen of achterlichten. In onze garage gebruiken we vinyl dat op vrijwel elke softbox kan worden aangebracht. Het is ook verwijderbaar en zelfs zonder enige schade. Doorzichtig vinyl is veilig voor alle lichte afwerkingen. Elke lamp is met zorg gemaakt en heeft een op maat gemaakte pasvorm die zich om de rand van de lamp wikkelt voor een naadloze pasvorm. Ons team heeft veel mensen geholpen om de perfecte look van hun auto te bereiken met onze service. Onze ervaring toont het werk dat we onze klanten leveren. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Ons team van technici met een sterke nadruk op vakmanschap van hoge kwaliteit, snelle afronding van projecten en concurrerende prijzen.

Boek online

Bij VTB PRO is ons belangrijkste doel om onze klanten tevreden te stellen. Daarom hebben we een online reserveringstool gemaakt. Waar u gemakkelijk de prijs van uw autoservice kunt achterhalen en uw afspraak online kunt boeken in 5 klikken. Probeer het nu.

Boek online

Ontdek de prijs