PPF / PAINT PROTECTION FILM

  • Home
  • PPF / PAINT PROTECTION FILM

Paint Protection Film of PPF is een transparante film die op de auto wordt geplaatst om de carrosserie te beschermen. Het beschermt de auto tegen steenslag of krassen. Er is een zekere kennis en ervaring vereist om dit allemaal professioneel te laten gebeuren. Hiervoor biedt VTB PRO u een betere installatie.

 

Hoe wordt de PPF geplaatst?

Voordat we de PPF-film kunnen plaatsen, moeten we ervoor zorgen dat de auto helemaal schoon en vrij van vuil is. Zichtbaar en onzichtbaar vuil moet eerst worden verwijderd. Alleen dan kan de folie perfect worden aangebracht en blijft hij ook goed zitten. Pas na het schoonmaken van de auto kunnen we beginnen met het bedekken van de auto met de PPF-folie. Er zijn ook veel andere aspecten waar we rekening mee moeten houden om de carrosserie te beschermen met PPF. De ruimte waar we werken moet schoon en stofvrij zijn, we hebben goede verlichting nodig en ook de juiste temperatuur moet stabiel gehouden worden in de ruimte waar we werken. PPF wordt in een warmere ruimte geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de folie makkelijker vervormbaar is en dat we uiteindelijk al onze klanten een perfect resultaat kunnen bieden.

Indien u wens om uw wagen gedeeltelijk te beschermen met PPF folie, bieden we u ook de optie om de rest van de wagen, te laten behandelen met een ceramische berscherming. Deze is een goedkopere oplossing. Maar dit beschermdt niet even goed als de PPF folie.
Wat zijn de opties bij het kiezen van PPF?

De mogelijkheden zijn erg breed. Beginnend met het feit of u uw hele auto of alleen specifieke onderdelen wilt beschermen. Beide keuzes zijn erg populair bij VTB Pro. Er zijn veel klanten die ervoor kiezen om hun auto volledig te beschermen. Hiervoor vragen we altijd om de auto 4-5 dagen in onze garage te laten staan. Dit is niet het geval als u ervoor kiest om uw auto gedeeltelijk te laten afdekken met de PPF. Populaire plaatsen die apart worden beschermd zijn de onderdelen van een auto die het meest waarschijnlijk beschadigd raken, zoals de voorbumper, koplampen, zijpanelen, kofferbakdrempels, deurgrepen aan de binnenkant, spiegels, … Omdat de PPF volledig transparant is, is het perfect mogelijk om bepaalde onderdelen te beschermen. Als je naar de auto kijkt, zie je niet welk onderdeel wel en welk onderdeel niet bekleed is met PPF.

PPF - paint protection films

Naast het feit dat we auto’s langdurig van buitenaf beschermen met PPF, geldt hetzelfde ook voor het interieur van een auto. Er is ook veel te beschermen tegen krassen in een auto. De deurtegels en de rand van het snelheidscircuit raken snel beschadigd door wrijving. Dit wordt vermeden met PPF-bescherming. Wij werken met de beste producten op de markt voor zowel voorbereiding als PPF-onderdelen (folie en gereedschap). We hebben ook een plotter om de gedetailleerde onderdelen in een perfecte vorm te snijden. We beschikken een data over alle auto’s. Zo kunnen we voor elke auto het gewenste onderdeel perfect laten uitsnijden.

Boek online

Bij VTB PRO is ons belangrijkste doel om onze klanten tevreden te stellen. Daarom hebben we een online reserveringstool gemaakt. Waar u gemakkelijk de prijs van uw autoservice kunt achterhalen en uw afspraak online kunt boeken in 5 klikken. Probeer het nu.

Boek online

Ontdek de prijs