GARANTIE & KWALITEIT

  • Home
  • GARANTIE & KWALITEIT

GARANTIE & KWALITEIT

Kwaliteit is fundamenteel voor VTB PRO. Om deze reden beschikken we over de materialen en passen we de procedures toe in overeenstemming met de beste geldende normen. De kwaliteit van het polyester en de lijm is essentieel om tot een perfect eindresultaat te komen.

 

Levenslange garantie op montagefouten op getint glas.
  • Deze garantie is alleen geldig met een garantiekaart die aan de klant wordt gegeven bij aflevering van het voertuig na het werk. Op deze kaart staat vermeld om welke auto het gaat, de datum, het kenteken en de verleende service. De garantie is dus alleen van toepassing op deze auto met dit kenteken en op de op de kaart aangegeven diensten.

 

3 jaar garantie op getinte koplampen en achterlichten.
  • Deze garantie is alleen geldig met een garantiekaart die aan de klant wordt gegeven bij aflevering van het voertuig na het werk. Op deze kaart staat vermeld om welke auto het gaat, de datum, het kenteken en de verleende service.
 
De garantie voor de installatie van PPF is maximaal 7 jaar.
  • Dit is voor aanvang van de werkzaamheden en op de dag van levering persoonlijk met de klant beschreven. Deze garantie geldt alleen voor de eigenaar van het voertuig en vervalt bij wederverkoop van het voertuig. Alle voorwaarden en onderhoudsmaatregelen zijn besproken met de eigenaar.
 
De garantie voor auto’s die geheel of gedeeltelijk een gewrapt zijn, is de garantie van 2 tot 3 jaar.
  • Het hangt onder andere af van de verpakking van het type folie dat wordt gebruikt. Deze garantie geldt alleen voor de eigenaar van het voertuig en vervalt bij wederverkoop van het voertuig. Alle voorwaarden en onderhoudsmaatregelen zijn besproken met de eigenaar.
 
Het is onze bedoeling om ervoor te zorgen dat elke klant ons in alle rust zijn voertuig toevertrouwt, hiervoor bieden we al onze knowhow in ons werk en een totale tevredenheidsgarantie, ook buiten onze werkplaatsen, waardoor ons werk levenslang gegarandeerd is.
 

Esthetisch

Getinte ruiten dienen meer dan alleen het verbeteren van de esthetiek van ons voertuig, dit is wel de voornaamste reden bij de klanten die hun ruiten willen tinten. We willen in de volgende regels u meer voordelen geven. Maar dit neemt niet weg dat getinte ruiten veel mooier maken. Dus is het esthetische van groot belang.

Bovendien bieden we verschillende tinten aan, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw smaak en uw voertuig past.

 

Comfort

Naast het esthetische element verbeteren ze het comfort van het interieur en zorgen ze voor meer privacy. Een van de functies is om uzelf tegen de zon te beschermen en dit is vooral handig als er kinderen aan boord zijn of als u in warme gebieden woont.

Bovendien beschermen ze tegen ultraviolette straling, wat resulteert in verminderde oogvermoeidheid en bescherming van materialen in het voertuig (kunststoffen, bekleding, enz.).

Economie

Dankzij de getinte ruiten krijgen het we minder warm in het voertuig en kunnen we de temperatuur daarom in minder aanpassen. Dit vertaalt zich op zijn beurt in een lager brandstofverbruik, waardoor ook de CO²-uitstoot afneemt.

Je zou kunnen zeggen dat getinte ramen bijdragen aan economische en ecologische duurzaamheid. Ze worden sterk aanbevolen op warme plaatsen of voor voertuigen die in de open lucht parkeren, omdat ze de binnentemperatuur verlagen door blootstelling aan de zon.

 

Veiligheid

Aan al deze punten moeten we nog een niet minder belangrijke toevoegen, en dat is dat de getinte ruiten bescherming bieden bij een botsing.

De folie die tijdens het installatieproces aan de autoruit kleeft, dient als sluiting in het geval dat het glas breekt, daardoor wordt voorkomen dat het in duizenden stukken breekt en in het interieur van het voertuig en zijn mogelijke inzittenden steekt.

Vertrouwelijkheid en diefstalbeveiliging

Een andere factor om rekening mee te houden is privacy, het is moeilijker om in het interieur van het voertuig te zien, de mensen die erin reizen of de bezittingen die we erin hebben. Als we objecten zichtbaar achterlaten op de achterbank of in de kofferbak, wordt het voor potentiële inbrekers moeilijker om ze te zien en te stelen.

 

De getinte achterruiten voorkomen ook nachtelijke verblinding. Dit voorkomt dat de lichten van achter onze auto rijdende voertuigen ons storen en heeft geen invloed op de werking van de verwarmde achterruit.

 

Technische keuring en raamkleuring, alles Wat je moet weten

Bij VTB PRO bieden we goedgekeurde folies van de beste kwaliteit, zodat u geen problemen zult ondervinden bij de technische controle van uw voertuig. Het heeft ook geen invloed op de fabrieksgarantie.

De installatie duurt gewoonlijk ongeveer een uur.

En mocht je het op een gegeven moment willen ruilen voor een ander, dan is dat ook geen probleem, met VTB PRO kennen we de technieken voor het correct verwijderen van die folies. We verwijderen ze vakkundig.

 

Kortom, getinte ramen zorgen voor esthetiek, comfort, bescherming, veiligheid en zuinigheid

Boek online

Bij VTB PRO is ons belangrijkste doel om onze klanten tevreden te stellen. Daarom hebben we een online reserveringstool gemaakt. Waar u gemakkelijk de prijs van uw autoservice kunt achterhalen en uw afspraak online kunt boeken in 5 klikken. Probeer het nu.

Boek online

Ontdek de prijs