Als u uw wagen een stijlvolle nieuwe look wilt geven, bent u bij ons aan het juiste adres

Getinte ruiten - VTB PRO

Laten we eerlijk zijn, auto’s met getinte ramen zijn veel beter dan de standaard heldere ramen. Daarom hebben alle auto’s getinte ruiten wanneer automerken hun nieuwe modellen promoten. In VTB PRO brengen we auto-aanpassing naar een hoger niveau. In de afgelopen 10 jaar hebben we onze knowhow op het gebied van getinte autoruiten, getinte koplampen en PPF geperfectioneerd. Duizenden tevreden klanten en de liefde voor ons werk maken ons elke dag beter en beter. Als u op zoek bent naar een plek om uw ramen te tinten in Brussel, dan is VTB PRO uw beste keuze. Bekijk enkele van onze video’s en ontdek het zelf.

Welke lichttransmissie heeft uw voorkeur?

VTB PRO biedt 4 types getinte ramen.

5% – Het zicht van buiten naar binnen in de auto is slechts 5%. Dit is de donkerste tint die we hebben.

20% – Het zicht van buiten naar binnen in de auto is slechts 20% Deze tint is ook donker maar niet zoveel als 5%.

35% – Het zicht van buiten naar binnen in de auto is slechts 35%. Deze tint zorgt voor gemiddelde tint voor de ruiten.

50% – Het zicht van buiten naar binnen in de auto is slechts 50%. Deze tint zorgt voor een lichte tint voor de ruiten.

Gebruik onze auto-aanpassingstool om de perfecte tint voor uw auto te vinden.

Boek online

Bij VTB PRO is ons belangrijkste doel om onze klanten tevreden te stellen. Daarom hebben we een online reserveringstool gemaakt. Waar u gemakkelijk de prijs van uw autoservice kunt achterhalen en uw afspraak online kunt boeken in 5 klikken. Probeer het nu.

Boek online

Ontdek de prijs

Wat onze klanten zeggen

Voordat u ons bezoekt, kunt u de tijd nemen om de honderden recensies van onze klanten op Google, Facebook of andere platforms te lezen. We hebben zelfs een speciale wand in onze werkplaats met honderden gedrukte recensies van onze klanten. Kom als klant en je vertek als vriend.

Onze visie

Bij VTB PRO geloven we dat liefde voor wat je doet cruciaal is om het perfecte resultaat te bereiken. We delen de liefde voor ons werk met elke klant en elke auto die onze werkplaats bezoekt. De transparantie, de zorg, hard werken en het plezier zijn de belangrijkste drijfveren van het succes van ons team.

GARANTIE

Levenslange garantie op installatiefouten op getinte ruiten. 3 jaar garantie op getinte koplampen.Garantie de 3 ans Pour les phares teintés.

CONTACT

Bij VTB PRO weten we dat elke klant speciaal en anders is en zijn eigen smaak heeft. Als gevolg hiervan is de klantenservice volledig gepersonaliseerd en biedt een oplossing op alle verzoeken. Bij VTB PRO zult u merken dat uw…

KWALITEIT

Kwaliteit is fundamenteel voor VTB PRO. Om deze reden beschikken we over de materialen en passen we de procedures toe in overeenstemming met de beste geldende normen. De kwaliteit van het polyester en de lijm is essentieel om tot een perfect eindresultaat te komen.

AANBOD

Bij VTB Pro hebben we de meest concurrerende prijzen op de markt, en als u rekening houdt met de garanties die we u geven, kunnen we beweren dat we onverslaanbare prijzen hebben.

PRIJS

Chez VTB PRO Nous avons les prix les plus compétitifs du marché, et si vous tenez compte des garanties que nous vous offrons, nous pouvons prétendre que nous avons des prix imbattables.

INFO

Onze ervaring Bij VTB Pro hebben we uitgebreide ervaring in de sector van het tinten van autoruiten en koplampen van alle soorten voertuigen. Ons verhaal begon meer dan 10 jaar geleden in Spanje, maar