• Home
  • Blog
  • Wat is de prijs voor getinte ramen?
Vitres Teintées Bruxelles – VTB PRO

Wat is de prijs voor getinte ramen?

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Getinte ramen – de prijs alstublieft?

We maken onderscheid in de prijs van getinte ruiten van verschillende auto’s. Dit onderscheid betreft het aantal en de grootte van de ramen in een auto. Naarmate het aantal ramen toeneemt, neemt ook de prijs toe. Dit geldt ook voor raamafmetingen.

Wat u ook koopt of voor welke service u ook kiest, het is normaal om het te vergelijken met vergelijkbare aanbiedingen. Voor het werk dat we u bieden, vragen we een eerlijke offerte en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt goedkopere en duurdere services vinden voor het kleuren van autoruiten. Maar de realiteit laat zien dat de goedkopere versies meestal geen goede kwaliteit aanbieden op langdurige basis. En de duurdere versies vragen meer dan daadwerkelijk nodig is.

En de duurdere versies hebben meer nodig dan nodig is om een ​​goede kwaliteit en langdurige service te bieden.

 

 

 

Vitres Tintées Brussels maakt onderscheid tussen drie soorten wagens

1.Eerst heb je de auto’s met twee of drie deuren. Voor het kleuren van de achterruiten van deze auto is de prijs 130 euro excl. Btw. (157,30 euro incl. BTW) Met levenslange garantie. Het werk duurt een uur en je kunt daar wachten en de wachtkamer gebruiken.

2.Het tweede type is de vier- of vijfdeurs auto (een sedan). Voor het kleuren van de achterruiten van deze auto is de prijs 150 euro excl. Btw. (181,50 euro incl. BTW) Met levenslange garantie. De klus duurt een uur en je kunt daar wachten en de wachtkamer gebruiken.

VTB PRO – vitres teintées bruxelles

3.Het derde type is de vijfdeurs auto (een stationwagen). Voor het kleuren van de achterruiten van deze auto is de prijs 180 euro excl. Btw. (217,80 euro incl. BTW) Met levenslange garantie. Het werk duurt een uur en je kunt daar wachten en gebruik maken van de wachtkamer

 

Bij het kleuren van de achterruiten krijgt u steeds levenslange garantie. Deze garantie is standaard. U hoeft er niets voor te betalen.

Maakt u gebruik van een van onze diensten, dan kunt u de tijd die wij nodig hebben om aan uw auto te werken in onze wachtkamer besteden. Er is gratis wifi, tv, warme en koude dranken en wat lekkers. U kunt geheel gratis gebruik maken van deze faciliteiten.

Hier vindt u een overzicht van de meest aantrekkelijke en scherpste prijzen voor het kleuren van uw autoruiten. Zoek niet verder en boek nu uw afspraak.

We recommend

Getinte ruiten FAQ

Read More

Boek online

Bij VTB PRO is ons belangrijkste doel om onze klanten tevreden te stellen. Daarom hebben we een online reserveringstool gemaakt. Waar u gemakkelijk de prijs van uw autoservice kunt achterhalen en uw afspraak online kunt boeken in 5 klikken. Probeer het nu.

Boek online

Ontdek de prijs